Het werken met patiënten combineerde ik een aantal jaren met werkzaamheden als docent aan de Hogeschool voor fysiotherapie. Eerst (2014-2016) in Enschede aan het Saxion, en later (2016-2018) bij Avans in Breda. Ik vind het een super uitdaging om mijn visie, wetenschappelijk denkniveau en ervaring te gebruiken bij het begeleiden blessures of bij elk ander fysiek vraagstuk. Bij vragen, app of bel me gerust en ik bekijk met alle plezier of ik u kan helpen.
Mijn specialisaties zijn: bewegingsanalyses, dry needling, spier-peesblessures, blessures aan gewrichten en het geven van fysieke training voor ambitieuze sporters.

Jorne Kemper

Ik ben fysiotherapeut/bewegingswetenschapper en doe daarnaast onderzoek om herstel van motoriek bij blessures beter te begrijpen.
Op jonge leeftijd ben ik zelf veel bezig geweest met het behalen van een doel, namelijk proftenniser worden. Dat is helaas mislukt, maar het werken aan dit doel heeft wel mijn interesse gewekt voor bewegen, trainen en blessures. Sinds 2012 ben ik actief als fysiotherapeut, maar ook als wetenschapper ben ik actief. Bij FC Groningen heb ik onderzoek gedaan naar het ontstaan van blessures in de jeugdopleiding. Hoe dragen groei, veranderingen in gewicht en vetpercentage bij aan het ontstaan van blessures bij jonge topvoetballers? De resultaten staan beschreven in een wetenschappelijk artikel, zie onderstaande button:

Rens Noot

Vanaf jonge leeftijd ben ik altijd fanatiek bezig geweest met sport. Eerst was ik gek op voetbal, daarna verschoof mijn interesse naar tennis. Met veel plezier en gepast fanatisme doe ik dat nu nog steeds. Door het vele sporten is mijn interesse ontstaan in het menselijk lichaam. In het bijzonder: het onderzoeken van de relatie tussen een blessure, het bewegen en het menselijk lichaam. Aan mij de taak om mijn bevindingen om te zetten in een behandelplan op maat en de klachten snel te verhelpen. Daarbij beschouw ik het lichaam als één geheel, zonder de details uit het oog te verliezen. Het constant verdiepen in het menselijk lichaam en deze expertise gebruiken om klachten te verhelpen maakt fysiotherapie voor mij een geweldig vak.
Ik ben sinds 2021 ben ik werkzaam bij Kemper Fysiotherapie. Mijn specialisaties zijn: spier- en
gewrichtsblessures, sport gerelateerde klachten/blessures en fascia mobilisaties.