Het werken met patiënten combineerde ik een aantal jaren met werkzaamheden als docent aan de Hogeschool voor fysiotherapie. Eerst (2014-2016) in Enschede aan het Saxion, en later (2016-2018) bij Avans in Breda. Ik vind het een super uitdaging om mijn visie, wetenschappelijk denkniveau en ervaring te gebruiken bij het begeleiden blessures of bij elk ander fysiek vraagstuk. Bij vragen, app of bel me gerust en ik bekijk met alle plezier of ik u kan helpen.
Mijn specialisaties zijn: bewegingsanalyses, dry needling, spier-peesblessures, blessures aan gewrichten en het geven van fysieke training voor ambitieuze sporters.

Jorne Kemper

Ik ben fysiotherapeut, bewegingswetenschapper en doe naast mijn werk als fysiotherapeut promotie-onderzoek (PhD/doctoraal) aan de Radboud Universiteit.
Op jonge leeftijd ben ik zelf veel bezig geweest met het behalen van een doel, namelijk proftenniser worden. Dat is helaas mislukt, maar het werken aan dit doel heeft wel mijn interesse gewekt voor bewegen, trainen en blessures. Sinds 2012 ben ik actief als fysiotherapeut, maar ook als wetenschapper ben ik actief. Bij FC Groningen heb ik onderzoek gedaan naar het ontstaan van blessures in de jeugdopleiding. Hoe dragen groei, veranderingen in gewicht en vetpercentage bij aan het ontstaan van blessures bij jonge topvoetballers? De resultaten staan beschreven in een wetenschappelijk artikel, zie onderstaande button:

Laura van den Akker-Reinhoudt

Van jongs af aan ben ik geïnteresseerd in sport & bewegen. Na het behalen van mijn sportopleiding heb ik mijn opleiding tot fysiotherapeut afgerond. Ik blijf  me verdiepen in het menselijk lichaam. Met name de relatie tussen pijn en goed kunnen bewegen is een belangrijke. Ik heb de overtuiging dat de kracht van een behandeling ligt in het combineren van verschillende methoden en technieken. We moeten het lichaam benaderen als één geheel, zonder daarbij details uit het oog te verliezen.
Sinds januari 2018 ben ik actief bij Kemper Fysiotherapie. De visie van Kemper Fysiotherapie spreekt mij enorm aan en de praktijk is voor mij de ideale plek om mensen goed te kunnen helpen en mij bovendien verder te kunnen ontwikkelen.
Mijn specialisaties zijn: spier- en gewrichtsblessures, revalidatie na een operatie, deep tissue mobilisaties en dry-needling.